Selam herkese. Shopify hakkında sorularım var, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica edeceğim.
Benim Woocommerce kullandığım websitem var. Tasarımlarımı ve illüstrasyonlarımı satıyorum. Birkaç site daha açmayı düşünüyorum ama Wordpress ve Woocommerce ile devam etmek istemiyorum açıkçası.
Aklıma takılanları aşağıya madde madde yazmaya çalışayım:
- Shopify'da hangi paket benim işimi görür? Aylık ne kadar öderim?
- Şu anda websitemde 1000 civarında ürünüm var. (Bu sayı 5-6 bine çıkacak.) - (PSD ve EPS formatında dijital illüstrasyonlar ve tasarımlar.) Ürün yükleme limiti var mı?
- Satın alım yapıldığı zaman, indirme linkini Google Drive API'si ile doğrudan indirme linki olarak çekiyorum. Bunu Shopify'da yapabilir miyim?
- Beklediğim özellik, ürün sayfasında STANDARD LICENSE ve EXTENDED LICENSE olacak, müşteri lisans türünü seçecek ve satın alım yapacak. Belirlediğim doğrudan indirme linkinden dosyayı indirecek.
Şu anda Wordpress ve Woocommerce için hosting, tema, eklenti vb. masrafım yıllık 10-15 bin lirayı buluyor.
Hangi paketi kullanmalıyım? Ya da Shopify benim işimi görür mü arkadaşlar?
Uygun fiyatlı paketleri benim işimi görürse Woocommerce'deki gibi sinir stres sahibi olmadan bu şekilde birkaç site açabilirim.
Bu şekilde dijital illüstrasyon, tasarım satan bildiğiniz Shopify siteleri varsa paylaşır mısınız rica etsem?
Merhaba
https://www.r10.net/ecommerce-yazili...mp-tasima.html
ilgili konumu inceleyebilirsiniz..
Whatsappdan ulaşırsanız görüşme sağlarız tüm detayları ile anlatabilirim.