Matematik: orijinal yayınları, 3d yayınları ve apotemi fasiküllerini tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler hocam.
Genel bir öneri de bulunayım, öncelikle bir defter hazırla rahatça yazıp çizebileceğin bir defter olsun. Bu defterin son sayfalarını hedeflerin, istediğin üniversite ve bölümleri ve taban-tavan puanlarını not et. Demek istediğim öncelikle hedeflerini istediğin üniversiteleri seç. Bu çok önemli hedef seçmeden çalışmaya başlarsan ve böyle devam ettirmeyi denersen bir süre sonra yarım bırakma ihtimalin var.
Bu sebeple ne olursa olsun bunu yapmanı tavsiye ederim, ikinci önerim ise r10'u web site işlerini bu süreçte tamamen bırak. Az vakit ayırayım, yine de uğraşayım deme. Bu sürekli dikkat dağıtan bir iş. Sürekli kafan burada olacağına 1 yıl için buradan uzaklaş.
ve Şu sözü unutma:
Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini ömürleri boyu öderler.
Öncelikle Güzel yazınız için çok teşekkür ederim hocam.
İş yapmayı eskisine göre büyük oranda bıraktım, arada bir yazılım kodlayip yayınlıyorum ki kitap parası harçlık vs. Yapıyorum aileme yük olmamak için.
Çok sıkıldığımda ise e ticaret yazılımimi geliştiriyorum, Kodlama yapmak ağrı kesici gibi geliyor bana.
Hedefimi vs belirledim inşallah bu yaz tyt yi bitirecem.