kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben gitmiyorum benim durumum kötü değil gitsem'de gittiğim yerde arabamı evimi üstüne kiraya verecek extra evide alırda giderim.

Ben birine aptal dedim mi ? Sorunları söylemek senin için aptallık mı ?

Ülkece 10m+ mülteci var demek aptallık mı ?
Ekonomi iyiye gitmiyor demek aptallık mı ?

Sana göre gerçekleri söylemek aptallık yani ?
Yine istediğin partiye yine oy ver ama problemleri dile getirip , çözülmesini talep etmek niye bu kadar zor ? Ülkedeki sorunlar hoşunuza mı gidiyor ?
Ülkede 10 milyon mülteci var diyenler insanları aptal yerine koyan terör destekçileri,
Ekonomi hiçbir yerde iyiye gitmiyor hatta doların sahibi amerika bile iflas etmek üzere ki buldukları tek çözüm borç ödemek değil daha fazla borçlanmak.
Türkiye'nin ekonomiside yönetimide gayet iyi sonuçta alternatif olarak sunulan şey 10 kocalı hürmüzlerden oluşturulmuş terör destekli bir oluşumdan başka bişey değil.
Dünyadaki 8 milyar insanın 7 milyarı hemen hemen aynı hayatı yaşıyor kimse Türkiye dışındaki heryer cennetten bir köşe diye insanları kandırmasın.
Kişilerin ekonomisi ülke ekonomisini bağlamaz, Sen pilot/doktor/mühendis oldunda geçinemedinmi sonuçta herkes kendi ekonomisinden sorumludur hiçbir ülke vatandaşına para dağıtmıyor ve hiçbir ülkede asgari ücretle yada emekli maaşıyla düzgün yaşanmıyor.