yavuzselim57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla 100cc motor almıştım vespa Allahım nasıl iyi ki almışım diyorum anlatamam 25.000 km yapmışım resmen küçük bile olsa elim ayağım oldu
Bende kararsızlıktan geceleri düşünmekten bi hal oldum

eğer motordan çekiniyorsanız 100cc ile başlayın scooter tarzı ile başlayın yormaz sizi korkmazsınız da kask, mont, dizlik de alınca tamamdır bu iş hiç korkulacak bir şey yok çok aşırı zevkli aşırı rahatlatıcı
Hocam korkudan değilde çevrem önermiyor kötü bir bir şey gibi görülüyor motorlar

Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durumun var ise araba al, bütçen yetersiz ise motor mantıklı.
Durum orta seviye hocam araba almak için 3 sene biriktirmem gerekicek beklemekten nefret ediyorum saçma geliyor sabırsız bir insanım

HGG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her işin zorluğu var. Arabanın da derdi var motorun da sen kendin karar vermelisin bu konu hakkında. Hangisi benim için daha iyi bir seçenek diye sorman gerekir aksi taktirde herkes bir şeyler söyleyecektir.
Hocam bana araba mantıklı geliyor ama onun içinde 3 yıl bekleyip biriktirmem gerekicek sabırsızım yani

velmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bekar birine motor yetiyor (bütçeniz var ise tabikide araba mantıklı). 250CC var bende hem ulaşım aracı hemde mentalimi topluyor
Bekarım hocam daha önce bende arkadaşlarımın motorlarına beni eve bırakmaları için binmiştim dediğiniz gibi güzel hissettiriyor ancak kasksız gittiğinde rüzgardan gözlerim yaşarmıştı ve virajlarda motor eğilirken biraz korkutucu oluyordu