güzel konu 😁
ben anlatayım

Küçüğüm yaşım tahminen 14
Öğle vakti. Evde annem ve ben varız. Annem dışarıya çöp dökmeye çıkıyor ve ben de tv izliyorum. Annem çıkınca ben de dışarı çıkayım diyorum. Televizyonu kapatıp 5 litrelik su bidonunu kafaya dikiyorum.
Sağ kulağımdan çok şiddetli ve boğazdan gelen bir sesle hiç unutmuyorum o sesi "dabbe" diye bana bağırıyor. Tabii o zamanlar korku filmi bile izleyemeyen birisiyim. Düşündüğünüz dabbe filmi ile alakasız bişey bu arada. Hemen koşarak dışarıya çıkıyorum ve anneme söylüyorum. TV'den gelmiştir diyor ancak anlatmaya çalışıyorum geçiştiriyor. Elimde ablamdan kalma tuşlu bir telefon vardı samsung. Onunla duyduğum kelimeyi arattım. Tabii kelimeyi bilmediğimden "Mabbe" gibi bişey aratmıştım. Google amca sağolsun "Bunu mu demek istediniz : Dabbe" diye bana öneri gösterdi. Tıklayınca çıkan görselleri gördüm ve yıllarca tek başıma uyuyamadım, tuvalete tek başıma gidemedim.
3-4 sene önce bu konuyu düşünüp araştırma yaptım ve
bana söylenilen kelimenin İbranice'de "Suya muhtaç" anlamına geldiğini öğrendim. Cinler de ibranice konuşuyor diye biliyorum. İçim rahatladı o fotoğraflarla bir ilgisi yokmuş 😁 Bir varlık su içerken bana suya muhtaçsın gibi bişey söylemek istedi ve biraz korkutmak istedi galiba.

Diğer bir olay askerde nöbet tutarken
Mevzide yüksek bir yerdeyiz nöbet tuttum ve arkadaşa söyleyip içeriye girdim. Komutan nöbet yerine ben aşağıdayım kimse yok gece vakti.
2 saat sonra nöbete geçicem dedim uyuyayım. Ben uyuma zorluğu çektim tüm askerlik boyunca. Zaten tehlikeli bir yerdi yüksek bir kayalığın üzerinde nöbet tutuyorduk. İnsanı bırak ayılar dolanıyordu sürekli. Semsert bir döşek vardı. Yatmakta zorlandığım için tam ters şekilde kafamı diğer tarafa koydum uyumaya çalıştım.
İçim geçince birden uyandım. Elim ayağım hareket etmiyordu. Kalkmaya çalışıyordum kalkamıyordum. Gözlerim kapalıydı ve son gücümle yataktan kendimi ittirdim.
Etrafı görmeye başladım ama yerde yatıyorum bildiğin yukarıdan görüyorum 15-20 santim yukarıdan. Bir süre çabaladıktan sonra uyandım. Bunun astral seyehat olduğunu biliyorum. Zamanında çok deneyip yapamamıştım. İstemeden deneyimledim