Benzer konuyu aslinda ben acmayi dusunuyordum ki acilmasi iyi olmus arkadaslar benim burada yazacaklarim hic bir siyasi ile alakasi yok ben siyaset degil memleketim acisindan mucadele ediyorum ... yanlis anlamayin burada cogunuz siyasetcileri tv lerden taniyorsunuz ben bir cogunu bizzat taniyorum neyse benim diyecegim cok fazla seyler varda simdi gerek yok ... arkadaslar lutfen cok usengec vurdumduymaz insanlarimiz var ... Ben 8500 kilometre oteden sizin bu haliniza uzuluyorum ama bazi arkadaslarimiz malesef cok vurdumduymaz arka mahallesindeki yere oy kullanmaya gitmiyor hasta veya uzaklara gidecek olup maddi durumu olmayanlari anliyorum ama o keyfii olarak oy kullanmayan arkadaslar size yazik edilmesine artik uzulmeyecegim... ya arkadaslar oy vermek cok onemli heleki su an icinde oldugumuz donemlerde bakin her platformda goruyorum herseye surekli zam geliyor diye dert yaniyorsunuz istedigimizi alamiyoruz fakirlestirildik diye ama ayni zamandada vurdumduymazlik yapiyorsunuz klavyenin tuslarina basmakla olmuyor bu isler gozunuzu acin ne zaman uyanacaksiniz veya basiniza daha ne gelmesi gerekiyor ?? Sizin basiniza bir seylerin gelmeside onemli degil elinizi vicdaniniza koyun ve kalkin gidin oy kullanin bunu yapmak zorundayiz .