Merhabalar,

Bir süredir birkaç proje üzerine odaklanmıştım ve takip ettiğim sonuçlar üzerine olumlu gelişmeler gördüğüm için bu projelerden bir tanesinin satışını / hizmetini sunmaya karar verdim.

Sizlere sormak istediğim konu ise biraz saçma gelebilir ancak malesef hizmet hakkında bir detay veremiyecek olmam.
Detay ilettiğim anda yüzlerce kişinin bu sistemi kullanarak hizmet vermesi ya da doğrudan kendilerinin yapabilmesi mümkün.

Herhangi bir raporlaması yok bu hizmetin ve detay isteyenlere karşılığında detaylı bir pm iletmemde mümkün değil.
Ancak hizmeti alan kişiler 30-60 gün içinde sitelerinde sıçrayış gözlemleyecek. Özellikle genel blog sahiplerinin işine yarayabilecek bu hizmet modeli var olan hitleri en az 2 katına ulaştıracak bir sistem.

Fiyatlandırması hizmetin içeriğine göre değişken normal bir hizmet konusunda olan şekilde düşünülebilir.
500 TL'den başlayıp 5000 TL'ye kadar fiyatlandırması mevcut olacak.
Normalde daha fazlası edebilecek durumlar mevcut ama bunları yanlış anlaşılmasın kendi sitelerime kullanmak istediğim için sunmayacağım.

Bu konuda fiyatlandırmayıda 20 adet hizmet şeklinde sıralayıp kim hangisini isterse ( her biri sadece 1 kişiye olacak şekilde ) hizmeti alacak.
Her bir adetin etkisi fiyatlandırılmasına bakılarak yine en az 2 katına arttıracak hitleri ve sıralamaları ancak en üst paket daha fazla etki edeceği için fiyatı yüksek olacak.
Aylık satılanların yerine yenileri her ay eklenecek.

Ayda maksimum 20 kişiye hizmet verebileceğim bir hizmet modeli.
Ve ileteceğim tek detay 30 gün sonra kendilerine pm ile sonuçları gözlemlediklerinde ne yaptığıma dair kısa bir açıklama ve devam edip daha fazlasını istiyorlarsa da düzenli olarak aynı hizmeti sunmak.

Ben bu hizmetin satışını nasıl yapacağım? Merak ettiğim konu bu.
Sonuçta hizmet almak isteyen kişi neye ne için para verdiğini merak edecek haklı olarak bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim?