Prej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar 2 gün önce sahibinden.com da gördüğüm bir de ilandan 2009 model araba aldım. Araç boludaydı ankaradan boluya gittim. Anlaşmamız takas olacaktı eğer araçları beğenirsek takas edecektik ( satıcı galerici)

eksper için dynobil bolu şubesine götürdüm ve 2.200 lira karşılığında eksper yaptırdım. Bana grnel olarak aracın durumunun iyi olduğu araç altında çürümeler olduğunu söyledi bende bu ciddi bir sorun mu dedim hayır genelde bu tarz araci araçlarında olur dedi. Bende eksper rahatlığı ile aracımı takas ettim.

bugün aracın bakımı felan için Ankara’da ki ustalarıma götürdüm ve bu aracı nasıl olursa alırsın altı komple çürümüş motor kabinine kadar Çürük bu araç tepkisiyle karşılaştım. Resmen ekspere güvenip sapasağlam aracımı verip çürük bir araç sahibi oldum.

şimdi bu durumda ne yapabilirim. Eksper raporunda açıklama kısmına araç altında çürümeler var açılmasını yazdı ama bana ciddi bişey değil diyince bende önemsemedim. Meğer bu sorun motordan şanzumandan bile daha önemli bir surunmuş. Adamı aradım ben size çürük olduğunu söyledim diyor. İyide bu derece ciddi bişey olduğunu söylemedin basit birşeymiş gibi lanse ettin
araç nedir yardımcı oluyum çok araç aldım sattım onardım