A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayat çok kısa, Ömrümüzün büyük bir bölümü uyurken geçiyor. Kalan kısımlar belli bir yaştan sonra hastalık sorunları. Hayatın belli dönemlerinde krizler sorunlar falan derken, doğru dürüst yaşamadan ömrü tamamlıyoruz.
Kimi insanlar hayatının baharında yaşayamadan vefat ediyor. Depremde ölen çocuklar gençler, Kazada ölenler vs.
Sizce ölümden sonra yaşam var mı?
Olmadığına inanıyorsun ki konu açmışsın , ya gerçekten ölümden sonra bir hayat varsa ve sen buna inanmadığın için ölür gidersen kendi sonunu düşünüyor musun ? Bu tarz konuları böyle webmaster forumlarında görmek beni gerçekten çok üzüyor , burası dini bir forum değil .

"Gerçekten siz, ölümden sonra yine diriltileceksiniz" dersen, inkar edenler mutlaka: "Bu, açıkça bir büyüden başkası değildir" derler. Hud Suresi 7. ayet
"Kâfirler: “Allah, ölen kimseyi bir daha diriltmez!” diye var güçleriyle yemin ediyorlar. Hayır, elbette diriltecek! Bu, O’nun gerçekleşmesini üzerine aldığı kesin bir sözüdür; fakat insanların çoğu bunu bilmez. " Nahl Suresi 38. Ayet
"Onların cezası işte budur. Çünkü onlar, âyetlerimizi inkâr ettiler ve: “Biz kupkuru bir kemik yığını ve ufalanmış bir avuç toprak hâline geldiğimiz zaman mı, yani biz o halde iken mi yeni bir yaratılışla tekrar diriltileceğiz? Bu, olacak şey değil!” dediler. " İsrâ Suresi 98. Ayet
"De ki: “Yeryüzünde gezip dolaşın da Allah’ın varlıkları ilk defa nasıl yarattığına ibretle bakın. Allah, kıyâmetten sonraki âhiret hayatını da işte böyle yaratacaktır. Şüphesiz Allah’ın her şeye gücü yeter. " Ankebût Suresi 20. Ayet
Peygamber Efendimizin Hadislerini yazmıyorum bile hani bize sadece Kur'an Yeter diyen bir grupta türediği için Allah'ın ayetlerini yazıyorum.

Bu vatan , İmanı dip diri olan ve Savaşırken Şehit olmak için can atan binlerce yıl önce bizlere Aziz Şehitlerimiz'in emaneti. Bizim Dinimiz Aklımız'dan önce gelir çünkü Akıl kısıtlıdır herşeyi idrak edemez, Görüp birşeye inanmak en kolayı gördüğü şeye herkes inanır . İnanmayanlara'da saygım var fakat bu forum Dini bir forum değil birçok arkadaşın ticaret yaptığı , birçok bilgi öğrendiği , yardımlaşmanın yapıldığı çok güzel kaliteli , değerli insanların bulunduğu bir forum . Herkes inancında da özgürdür ama böyle konuları açıp inanan insanları kendinize kutuplaştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz .