Ticimax kurduğunuz için onun yanlısı mısınız acaba? Ticimax a neden geçmişler anlatır mısınız?
Çok büyük firmalar da tanıyorum ki kendi özel yazılımını kullanıyor. Ve çok büyük global firmalar tanıyorum opencart kullanıyor. Hazır kiralık paketleri kullanan da çok ama boşuna para vermekten başka birşey değil. Bu hazır paketlere kısıtlı kalmak benim için bir cahillikmiş. Ki ben kendi yaşadıklarımı yazıyorum kişi kendi ne düşünür bilemem. Fikir veriyorum zaten.
Ticimax altyapısına o kadar yıllık para bayılacağıma 2-3 senelik ödemeyi tek seferde verip opencart altyapısı kurarım. Ticimax ile tamamen ayni arayüzü yaptırmak mümkün. Daha yüksek hız almak zaten mümkün.
Opencart kullanıp kimin Ticimax a geçtiğini ben size aktarayım. Vakit bulamayıp temayı değiştirme yapamayan. Bir ayarı bulma konusunda destek alamayan. Yazılımcısı olmayan. Siteye sürekli bakacak ilgilenecek birini bulamayan kişiler evet hazır sistemlere gidiyor. Opencart derdi de bitmedi gitti. Bununla uğraşılmaz diyip gidebilir.
Özelden yazın isterseniz şu anda hâlâ kullandığım ıdeasoft sitesini ve özel tasarım opencart sitemizi atayım size. Hangisi daha iyi bakalım.
Yorumunuz için teşekkür ederim öneriniz var mı acaba?