yetkinyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu seçim 3.tura kalabilir ikisine hemen hemen aynı oy oranına sahip olacak %49,9 a 50.10 kabul edilemez bir sonuç doğurabilir. Tekrar bir seçime gidebiliriz. Rakiplerinden birinin bir şekilde fark atması lazım umarım herangi bir adayımız %52 oy alır pazartesi günü normal hayata döneriz aksi durumda ekonomi çok zora gider çünkü taraflardan biri sürekli sandık sandık şikayet edecek ikisi de biz kazandık diyecek! Sinan Ogan taraf değiştirse de Ümit özdağ taraf değiştirmediği için oylarının %80 i başka yere gitmeyecek sandığa katılımda bir miktar yükselse hemen hemen eşit duruma gelecek. Buna dayanaraktan 3. Tur diyorum
Taraf tutmadan nötr şekilde düşünmeye çalışıyorum artık RTE,KK her iki tarafta da hile hurda vesaire olmaz ise sizin gibi düşünüyorum.
Seçim 3. tur görürse ortalık darmaduman olacak bence.
ben dahil artık kimsenin tahammül edecek Sabrı kalmadı iyide olsa kötüde olsa bitsin kafasındayiz.
Allah sonumuzu hayır etsin , bir çıkış yolu göstersin.

Adaylardan kim gelirse gelsin Kemal bey veya Recep bey Ekonomik olarak dahada düşüşe geçeceğiz fakat en azından Kemal Kılıçdaroğlunun kazanmasını isterim şuan durumumuz zaten kötü RTE kazanırsa kaldığımız yerden düşmeye devam edeceğiz Belli bir kesimin beğenmediği KK BELKİDE çok güzel işler yapabilecek piyasa düzelmeye başlayacaktır.

HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN GÖNLÜM KK'DEN YANA