kons adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitabı bu sabah aldım. Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.

Ancak bir sorun var ki kitabın içeriği çoğu kişinin bildiği ve "10 adımda 0dan instagram nasıl kasılır" gibi basit forum yazılarında geçen bilgilerden oluşuyor. Gerçekten "motivasyon" verme tarzında ve "ben yaptıysam sen de yaparsın, istikrarlı ol, denemeye devam et" tarzı bir kitap. Yanlış anlama bu senin bilginin düşüklüğün ile alakalı değil. Kitapta da dediğin üzere kitabı kısa tutmak için bilerek yaptığın bir anlatım tarzı olabilir. Fakat yine de sonucu değiştirmiyor. Kitabı baştan sona okumam 20 dakika aldı. Sayfalarda büyük resimlerin yanında çok büyük puntolarla yazılmış 5-6 cümle var ve hepsi bilindik, her yerde söylenen şeyler.

Emeğin için teşekkür ederim ama 50 tlye kahve alsam en azından keyif sürem 20 dakikadan fazla olurdu. iyi günler dilerim.
Kitaptaki bilgilerin öyle basit konular olduğunu düşünmüyorum. Tüm tecrübelerimi toplayıp bir kitap oluşturdum. Kitabı alıp, uygulayıp çok fazla başarılı olan insan oldu. Bugüne kadar 1.000'den fazla kişi bu e-kitabı aldı ve bir tek kötü yorum duymamıştım taa ki senin yorumuna kadar. Punto büyük koca resimler vs demişsin. Kitap toplamda 76 sayfa ve bütün sayfaları photoshopta tek tek tasarladım ve oluşturdum. Tasarım olarak emsallerinden çok önde bir kitap. Sayfalar da öyle 5-6 cümleyle bitmiyor. Kitabı eleştirebilirsin ama bu kadarını kabul etmiyorum. Shopier mağazamda zaten kitabın açıklamasında şunu yazdım "Bu kitap bana bir şey katmadı derseniz paranızı iade edebilirim" şeklinde bir açıklama var. dijital ürünlerde böyle bir açıklama göremezsin ama ben koydum. Çünkü ürünüme güveniyorum. Bana gelip düzgün bir dille yazabilirdin. Ben de senin ödediğin ücreti iade ederdim. Burada gelip böyle "50 tl'ye kahve alsaydım keyif yapardım" gibi cümlelerin hoş değil. Pm'den iban yaz bana verdiğin ücreti iade edeyim.