Size kısaca bir hayat hikayesi anlatmamı istermisiniz ?
15 yıllık fotografcıyım ve bunun nerden baksan 8-9 yılını uyusturucuya bagımlı 5 para etmez bir hayat yaşayarak geçirdim. Fotografcı oldugum dönemde es*** ile başladım ve min 8 yıl diğer uyusturucularada düşerek en kötüsüne kadar indim tabikide bu dönemde hep çalıştım ama elde var sıfır sonunda ne mi oldu sırf içmek için yanlıs yerde yanlıs zamanda bulunarak cezaevine düştüm 1 sene bir ay ceza evinde yattım işim kalmadı hiç bir şeyim kalmadı 12,5 sene ceza aldım ama sucsuzlugum delillerle ispatlandıgı için ev hapsine cevirdi ve 2 senedir evden dısarı adımımı atamıyorum. Evde ne yapabilirim diye düşünürken bir zamanlar 15 sene önce facebook sayfası kasıp sattıgım aklıma geldi babama 1000 liraya bir teloefon aldırttım o telefonla girdim baktım facebook cok değişmiş eski adminler yok karsılıklı reklam yapacak hemen girdim instagram hesabı kasmaya basladım. Çok ugrastım admin grublarında zar zor 5 k bir hesap yaptım bunu nerede satabilirim diye düşünürken o zamanlar duydugum r10 geldi aklıma hemen hesap actım Allah razı olsun onayladılar ve o derken bu derken şu sayfa derken şu an 30 bin lira degerinde site var r10 profilimi görüyorsunuz. en az 150 bin liralık instagram hesapları var ve aylık gelirim en kötü ihtimal yaptıgım işlerle 20 bin kazandırıyor. Böyle bir dönüşe şahit oldunuz bu yorumumla diyecegim o ki çalışmadan birşey olmaz vazgecmeyin oturupta iş yok diyerek te olmaz malesef nasıl bir yerde üyeliğiniz oldugunun farkında değilsiniz bu sekilde düşünerek o cebiniz hep boş kalacaktır hatayı birazda kendinizde arayın .