Chat GPT, pek çoğumuzun nasıl kullanacağını bilmediği bir yöntem ile içeriklerimizi nasıl daha
SEO uyumlu hale getirebileceğimize değineceğiz.
Ücretsiz mail bültenimizde paylaşmıştık, üstünden geçelim istedik.
Chat GPT çok güzel bir araç olmakla beraber bize trafik ve para getirme konusunda da
çok iyi bir yapay zeka.
Chat GPT ile İçerik Tamamlama Yöntemi
Yazdığımız içeriklerde acaba şu konuya da değinebilir miydim diye düşünüyor musunuz?
Sizlere anlatacağım yöntem ile içeriklerinizi daha kapsamlı bir hale getirebileceksiniz.
Hedef anahtar kelimemiz örneğin
Boya Kaplama olsun. Chat GPT'ye aşağıdaki promptu anahtar kelimenizi değiştirerek yapıştırın:
Bir makale yazarı gibi davran. Sana vereceğim anahtar kelime ile alakalı SEO uyumlu, LSI mantığına uygun ve alakalı, kullanıcıların ilgisini çekebilecek 30 tane Türkçe içerik alt başlığı önerileri yap. Şu anahtar kelime için önerileri sıralamaya başla: Boya Kaplama
Bu promptu çalıştırdığımızda karşımıza anahtar kelimemizle alakalı, içeriğimizde kullanabileceğimiz 30 tane güzel başlık önerisi yaptı.
Şimdi ise tek yapmanız gereken değinmediğiniz başlıklara içerik üretmek. Yada bunu da Chat GPT'den isteyebilirsiniz.
Bu yönteme alternatif olarak ilgili promptu benim içeriğimde kullandığım başlıklar bunlar, değinmem gereken alternatif başlıkları bana listeler misin? gibi bir prompt ile de çalışma yapabilirsiniz.
Chat GPT ile SEO Uyumlu Makale üretme videomuza göz atabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=XOfZuWNF5tk
İyi forumlar dilerim, esen kalın.