Tabi ki bulunursun dostum,bir ton kamera var,eğer varsa araç içi kamera var.Motorun plakasına ulaşırlar oradan da,kırıldığı saatteki kiralayan kişiye ulaşılır.
Şimdi bu tarz kiralayan şirketlerin sigortaları vardır.Scooter kiralama şirketi genellikle araçları sigorta kapsamına alır ve kaza sonucu oluşan hasarlar bu sigorta tarafından karşılanır.
Sözleşmenin ayrıntılarını ve hangi şirket olduğunu bilemediğim için tam olarak ne kadar sorun yaşayacağını veya ne kadar maliyetle karşı karşıya kalabileceğinizi belirtmek zor.
Ancak, genellikle kaza sonucunda oluşan zararın karşılanması için sigorta devreye girer dediğim gibi.
Sözleşmede belirtilen hasar ücretlerini ödemen gerekebilir ancak sözleşmenin ayrıntılarını ve hangi şirket olduğunu bilemediğim için tam olarak ne kadar sorun yaşayacağını veya ne kadar maliyetle karşı karşıya kalabileceğinizi belirtmek zor.
Kaza durumunda şirketin kullanıcı sözleşmelerinde genellikle aracın zarar görmesi durumunda sorumlulukların neler olduğunu belirtir zaten
Ayrıca BMW sahibinin olası talepleri, sigorta şirketinin değerlendirmesi ve sözleşme şartları gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor anlayacağın. İstersen sen scooter kiralayan şirketle iletişime geç bilgi al.
.
hocam scooterın sigortasını tanımlamamışım. O yüzden sigortam yok. Yeni ehliyet sahibiyim cezalar birikmesi büyük ihtimal olacak. Heheheh vurdum kaçtım muhabbeti değil bu. Adamı bulup parasını ödemem gerekiyor. Nasıl bulacağımı bilmiyorum. Çok yeni bir bmw değilmiş. Tahmini ayna fiyatları ne kadardır?