Teşekkür ederim hemen bakıyorum. Birde villakalkan diye bir site var sürekli görüyorum orayı orası hakkında bir bilginiz varmı ?
Ben villa vakti ni kullaniyorum hocam kapıda ödeme bir miktar kapora alıyorlar kalanı kapıda sozlesmeni kapora yatar yatmaz yolluyorlar ağırlıklı olarak Fethiye ve Antalya bölgesi mevcut sitede hiç bir problem yasamazsin
https://www.villavakti.com/ site adresi bumu hocam ?
Kendim gittim hocam, Sapanca'da. Bungalowların olduğu yer değil ayrı. Havuzlu bahçeli meyve ağaçlarının içinde gayet kullanışlı bir yerdi. İlgilenen beyefendi çok kibar ve ilgiliydi. 3 gün için 9 bin ödemiştim ama ramazan bayramı tatilinde olduğu için fiyat iyiydi bence. 4-5 odalı 2 banyolu ben beğendim açıkçası. İsterseniz telefon numarasını paylaşırım o da size airbnb den ilan linklerini atar.
Olur hocam pm den atabilirseniz numarayı çok sevinirim.