Merhabalar arkadaşlar,

Çoğu arkadaş benden sosyal platformlardan mp3 mp4 şeklinde videoları indirebileceğimiz bir script yapmamı istemişti. Bende size bir conver sitesinin iframe kodunu kullanarak site hazırladım. Site çok basit çok az php kodu kullanılmıştır. Siz istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz. Script tamamen açık kaynak verilecektir. İstediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

Ben tasarımı çok basit tuttum al tarafta hangi platformdan videoları mp3 ve mp4 şeklinde indirebileceğinizin resmini paylaşıyorum

aynı zamanda tiktok videosunu 516p olarak indirirseniz fligransız olarak inmektedir. Sadece uğraştığım için scriptin fiyatını 200tl olarak belirledim.

Not : convetr sitesinin iframe olduğu için ara sıra dış linklere reklam yönlendirmesi yapmaktadır onun dışında hiç bir sorun olmadan siteyi kullanmaya devam edebilirsiniz.Ve aynı zamanda çekilen site kapanırsa doğal olarak iframe kodları çalışmıyacaktır.

SCRİPT FİYATI : 200TL

DEMO : https://reskup.com/demo

almak isteyen arkadaşlarımız var ise fiyatı yüksek bulanlarda yazabilirler yardımcı olmaya çalışırım.

satın almadan önce okuyunuz.
Açık kaynak verileceği için iade yoktur iframe çekilen sitenin kapanması halinde siteniz işlevini yitirecektir. Fakat siteyi uzun zamandır takip ediyorum hiçbir sorun oluşmamıştır.iframe koduna tıklarken arada bir dış reklam vermektedir. r10.net üzerinde scriptin satılması kesinlikle yasaktır.