3 sene gibi bir sürede 45 kilo vermiş birisi olarak sana bir şeyler yazabilirim diye düşünüyorum. Tabi bu 45 kilonun 10 kilosunu arada alıp geri verdim
Öncelikle yemeyi çok seven bunu keyif için yapan birisiyim. Ama yemediğim zamanlar vücudum yoksunluk hissedercesine beni yemeye itiyordu.
Bir tanıdık vasıtasıyla özel bir hastanede Endokrin Profesörüne gittim. Adam bana bozulmuş bir arabayı vurdurarak çalıştırmayı bilirsin. Bizde seni vurdurarak normale çevireceğiz yapacağımız tedavi kısa süreli bir tedavi sürekli uygulanamaz dedi.
Bana her sabah göbekten vurduğum insülin iğnesi gibi bir iğne verdi. SGK karşılamıyor para ile alınıyor ve pahalı. Ayrıca insülin direncim yüksek diye onun için ilaçlar verdi. İğne vücuda tokluk sinyali salgılatıyor ve yemek yedirmiyor. Bu süreçte ilk ay zaten 10 kilo verdim.
Açıktan ağzım kokuyor kendim hissediyordum ama bir şey yemek istemiyordum. 4 ay kullandım. 1.5 yıl gibi süreçte toplamda 30kg verdim. Sonra doktor iğneyi bıraktırdı ve sağlıklı yaşam tavsiyeleri verdi. Ben 1 yılda 10 kilo geri aldım. Sonra yine bu iğneye başladım ve 10 kilonun birazını verdim. İkincisi benim için çok verimli olmadı.
Sonra biyorezonans ile beyinden gıdaları sildiklerini duydum. 4 seans ona gittim. Toplamda 10kilo da orada verdim. Biyorezonans rafine şekersiz ve glutensiz beslenme ile yapılıyor. Yasaklı besinleri tedavi sürecinde hiç yememen gerekiyor. Ben kurallara uydum. Benimle tedaviye gelen arkadaşlarım uymadı onlar başaramadı. Şimdi 3-4 aydır serbest yaşantıdayım. Canım kesinlikle eskisi gibi gıda ürünleri istemiyor. Ekmek yaklaşık 4 aydır yemiyorum. Dışarıda zor kaldığımda pide yiyorum ama oda önceleri gibi keyif alarak değil doymak için oluyor.

Airfreyer aldım. Nohut unu aldım. Evde glutensiz ekmek yapıyorum. Yemeklerimi yağsız pişiriyorum ve bu şekilde şu an devam ediyorum.

Bu anlattıklarım kesinlikle tavsiye değil yaşadığım süreçtir. Özellikle iğne ile zayıflamayı doktora gitmeden alıp yapanlar var. Kesinlikle ÖNERMİYORUM. İyi bir doktor sizi kesinlikle kontrol etmeli. İğnenin yan etkileri var. Ama doktor bu kilolu halin iğnenin yan etkilerinden daha riskli diyerek tedavi yaptı.

O yüzden eğer benim ilk baştaki halim gibi vücut senden sürekli istediği için yemeyi bırakamıyorsan kesinlikle destek almalısın.