Merhabalar,
www.marktplaats.nl (Hollanda'nın sahibinden sitesi gibi birşey) sitesinde otomatik ilan oluşturacak bir bot yaptırmak istiyorum. Botun çalışma mantığına örnek vermek gerekirse:
İlanın başlık, fotoğraf, açıklama ve kategori gibi bilgilerini bota gireceğim. Bot bu ilanı oluşturacak ve belli aralıklarla silip tekrar oluşturacak. Geçmişte oluşturulan ilanların bilgilerini bir yere kaydedecek. İlan 24 saatte belli bir görüntülenme sayısının altında kalırsa silip tekrar oluşturacak vs. Detaylı tüm taleplerimi ses kaydı olarak atacağım. İlan oluşturma nasıl yapılır nelere dikkat edilir vs tüm bilgileri vereceğim. Botun detay taleplerini ilettikten sonra fiyat rica ediyorum. Bot herhangi bir pc den işlem görebilsin yeterli. Yani bir exe dosyası olacak ve çift tıkla açacağım. Botu açmak için bap indir phyton indir gibi şeyler istemiyorum. Botun proxy e ihtiyaç duyacağını da düşünmüyorum. Yapabileceğini düşünen kişiler whatsapptan yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
WHATSAPP
NOT: Bu konuyu açtıktan sonra yatacağım. Sabah uyandığımda mesajlarınıza geri dönüş yapmış olurum.