Teşekkürler. Fiziksel olarak para taşımayı sevmediğim için (şu sıralar sürekli seyahat etme gibi bir durumum var) yatırımlık değil de paranın değerini korumak için kullanmak istedim ve tabi ki güvenilir bir borsa kullanmak isterim.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Binance'de şimdi arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bu şekilde kartla satın alma gibi bir avantaj olduğu için bu farka değer diye düşünüyorum. Ayrıca fiziksel olarak para taşımak seyahatlerde sorun çıkarabilir. Miktar fazla değil ama yine de güvenliğini sağlamak gerekiyor.
Mesajlarınız için teşekkürler. USDT ve Tether aynı şeyler mi? Yani USDT tether'in birim sembolü mü yoksa farklı coinler mi? Ben bitcoin gibi yatırımlık değil de dolar almak gibi paranın değerini korumak istiyorum. Borsadaki hareketlilik parayı çok etkiler mi? ve önerebileceğiniz başka coin falan var mı?
Mesajınız için teşekkürler. Global olunca daha bir güvenilir falan diye düşündüm. Bir açıdan coin dışında yenilikler, özellikler falan geldiğin de sanırım trbinance'ye direkt uygulanmıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Mesajınız için teşekkürler. Ama sanırım binance global ve Trbinance için ayrı ayrı hesap oluşturmak gerekiyor değil mi? Yani ikisi için aynı hesabı kullanamıyoruz sanırım. Mesela global binance hesabı ile trbinance üzerinden giriş yapamayız veya tam tersi. Doğru mu?
Global açarsan tr de girebilirsin.