ELLAS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Binance ve Binance TR aynı kuruluştur. Global borsa batsa lakin çok zor bir ihtimal borsaların kurtarma ödeme payı mevcut her türlü paranızı geri alabilirsiniz. Binance TR içinde geçerlidir ek bir ödeme kurtarma payı mevcut.

Kredi Kartı ile alım mevcutdur. Günlük çekim limitleri haricinde çekim yapılamaz TRY olarak.Minimum 5M TRY'di sanırım

Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Umarım anlatabilmişimdir
Teşekkürler. Fiziksel olarak para taşımayı sevmediğim için (şu sıralar sürekli seyahat etme gibi bir durumum var) yatırımlık değil de paranın değerini korumak için kullanmak istedim ve tabi ki güvenilir bir borsa kullanmak isterim.

sonsuzadek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binance ve trbinance arasındaki fark ne? Binance global hesap daha mı iyidir? Siz hangisini tercih ediyorsunuz?

arasındaki fark birisi global birisi türkiye ekibinin elinde gerekli gördüğü takdirde masak ile bilgi paylaşır 1me kadar paran var ise tr kullanabilirsin

Kartla kripto alabilir miyiz? ve ayrıca binance ile ilgili ciddi problem yaşayan var mıdır?

evet alabilirsin problem yaşayan da sorun vardır

Olur da paraya ihtiyacımız oldu direkt parayı banka hesabına mı çekiyoruz? Yoksa alternatif yöntemler var mı?

1m bile olsa para anlaşmalı banka ise 1 saniyede geçer hesabına
Yanıtınız için teşekkür ederim.
hyildan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ikisi de ayni fark yok. Usdt şuan 21.10 civarinda. Döviz bürolarında USD 20.90 bandında dijital olarak tutmaktansa daha düşük kur ile alıp fiziksel tutmak daha mantiklı. Binanceden alsanız bile sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum uzun süredir kullaniyorum. Sorun yaşamadım.
Binance'de şimdi arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bu şekilde kartla satın alma gibi bir avantaj olduğu için bu farka değer diye düşünüyorum. Ayrıca fiziksel olarak para taşımak seyahatlerde sorun çıkarabilir. Miktar fazla değil ama yine de güvenliğini sağlamak gerekiyor.
Domatesis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tehter ve usdt = dolar hocam bir farkı yok
hyildan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değil hocam usdt coin ve kripto borsada ki hareketliliğe göre farklılık gosterebilir.
Mesajlarınız için teşekkürler. USDT ve Tether aynı şeyler mi? Yani USDT tether'in birim sembolü mü yoksa farklı coinler mi? Ben bitcoin gibi yatırımlık değil de dolar almak gibi paranın değerini korumak istiyorum. Borsadaki hareketlilik parayı çok etkiler mi? ve önerebileceğiniz başka coin falan var mı?

ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı tether'de tutmanın şöyle bir avantajı var makas aralığına takılmadan istediğin an bozdurup hesabına çekebilirsin. Malum şuanda piyasada 2-3 kur var alsan satamıyorsun, satsan alamıyorsun. Binance tr ile global arasındaki en belirgin fark coin fazlalığı, binance global'de coin sayısı daha fazla ama al sat yapmayacaksan binancetr üzerinde tutmanı öneririm temelde ikiside aynı oluşum.
Mesajınız için teşekkürler. Global olunca daha bir güvenilir falan diye düşündüm. Bir açıdan coin dışında yenilikler, özellikler falan geldiğin de sanırım trbinance'ye direkt uygulanmıyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum.

ozkalp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 2 sinide mecbur kullanacaksın zaten. Binance tr nin amacı aslında banka hesabından TL olarak havale/eft ile para yüklemek ve TL olarak parayı hesabına çekmek. Binance da bunu yapamazsın seni binance tr ye yönlendirir zaten. Binance da direk kartla alabiliyorsun bu arada
Mesajınız için teşekkürler. Ama sanırım binance global ve Trbinance için ayrı ayrı hesap oluşturmak gerekiyor değil mi? Yani ikisi için aynı hesabı kullanamıyoruz sanırım. Mesela global binance hesabı ile trbinance üzerinden giriş yapamayız veya tam tersi. Doğru mu?