mükellefiyete gerek yok vb gibi yorumlar yapan arkadaşlar konuya şu açıdan bakın lütfen; kafamıza göre mi hareket edicez yoksa mevcut yasa ve uygulamalar ne söyluyor buna göre mi Bu sebeple ben ve meslektaşlarım nasıl ki doktorluk mesleği ile ilgili yorum yapamayacağımız gibi konunun uzmanı ile istişare edilmesi hepsinden evladır. Konu sahibi sevgili kardeşim buraya yazarak burdan fikir almaya çalışarak olmaz, kulağınız ile dinleyeceğiniz şekilde bir mali müşavir ile görüşün size zaten konu ile ilgili tüm detayları riskleri anlatacaktır. şimdi 10k kazanmışsa 5 k gider olacaksa ne gerek var diyen arkadaşım o zaman bunu yapan arkadaş 5 k kazanıyorum diyecek mevcut yasalarda mükellefiyetsiz kazanç risktir ciddi yaptırımları vardır. farkında olmadan vebal altında kalırsınız konu ile ilgili yorumdan veya tememnniden ziyade yaptırımlar ne diyor bu ölçüde düşünmek hareket etmek gerekir. Meslektaşım @worksd; beni arayabilirsin demiş ara görüş derim, olmadı mı yaw çevrende çayını içebileceğin hiç mi mali müşavir yok !!!