merhaba,
e-ticaret sitelerinin kategori sayfaları ürün sayfalarından daha önemli, ürün sayfalarında özgün içerikler olmaz, ya sadece ürün ismi, ve kısa açıklaması olur, ya da açıklama kısmı kopya içerikten oluşur. Bunları tek tek düzenlemek lazım aslında, ancak bunu binlerce ürünün yer aldığı e-ticaret sitelerinde yapmak çok fazla zaman alır.
Neyse ki artık ChatGPT var, plus üyelik alarak ürünleriniz için açıklama metinleri oluşturabilirsiniz. Ve zamanla ürün sayfalarınız da index almaya başlayacaktır.
Bu arada tanıtım yazısı alırken birçok faktöre dikkat etmek lazım, çünkü yanlış şekilde alındığında paranız, emeğiniz, projeniz ve kıymetli zamanınız çöpe gider. SEO için ayıracak bütçeniz yoksa Google Ads ve Facebook reklamlarına odaklanmanızı öneririm sadece.
Verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim. ChatGPT ile çalışma yaptım ancak henüz uygulamadım. Tanıtım yazısı alırken dikkat ettiğim bazı hususlar var.
Google Ads'den ve Facebook Ads'den maalesef istediğim verimi alamadım. Kendim seo işini organize ediyorum. Bilgilerim eskidi maalesef, size sormamdaki mahiyette bu eskiyen bilgileri güncellemekti.
Kategori sayfalarına artık daha fazla önem vereceğim.
Saygılar.