Dominar 400 eğer başlangıç için kötüyse almam iyi olmaz bu ilk motor tecrübem olacak, söylediğiniz gibi bajaj rs200 düşünüyorum ama aklımda ek olarak Voge 300DS var.
Hocam başlangıç aşaması için D400 size uygun gelmeyebilir. Şimdi bu sizin karakteristik durumunuza da bağlı ama sonuçta 400cc tek silindirin getirdiği bir tork var buda ani hızlanma demek, ani hızlanmaya da alışana kadar zor anlar yaşatmasın o yüzden D250 size uygun olacaktır D400 e göre. RS200'ü istemenizin sebebi sanırım biraz grenaj seviyorsunuz. İlk motor tecrübesi olarak grenajlı motorları pek tavsiye etmiyorum genel olarak da edilmez çünkü dengesizlik olur yan yatar o olur bu olur derken başınıza masraf açabilmesi yüksek. D250 alıp bir güzel de koruma demiri alırsanız motordan yana kafanız rahat olur. Hep motordan yazdım ama mümkün olduğunda ekipmanınızı da almaya çalışın, sadece kask değil eldivenden pantolona olabildiğince kendinizi güvene almanızı tavsiye ederim. Bu ekipmanlar sadece güvenliğinizi sağlamaz sürüş konforunuzu da arttıracağından dolayı motordan aldığınız zevki katlayarak devam ettirir. Ne alırsanız alın en güzel motor sürdüğün motordur diyerek şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Daha da merak ettiğiniz konu olursa istediğiniz zaman buradan veya özelden sorabilirsiniz.