Öncelikle geçmiş olsun, her ne kadar kanıt dediğiniz şeyler whatsapp yazışmaları vb. şeylerde olsa, nasılsa ben sadece ticaret için bu işleri yaparım bana bir şey olmaz desenizde mutlaka bir avukat tutmanızda fayda var.

Bozdurma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahat olun. elinizdeki tüm kanıt ve belgeleri mahkemeye sunun. konuşma ekran görüntüleri burada çok kritiktir. umarız onlara sahipsinizdir.

ve bir daha da tüzel kişi olmadan bozdurma işleri yapmayınız.

geçmiş olsun
Hocam yanlış yönlendirmeyin ciddi bir konu, başınıza gelmeden anlamazsınız. Daha önce bu tarz işler yüzünden ceza alan kişiler tanıyorum, yemin ediyor ilgim alakam yok ama nafile deselerde boş.

hesabı kullandırttığınızı düşünür ve muhtemel bir ortaklık sayabilir, eğer iade ettiğiniz kişiden başka birisiyse şikayette bulunan kişi onunda önce zararını karşılayıp karşılamayacağınızıda soracaktır o durumda da iyi niyet göstergesi olarak karşılayın ve açılması muhtemel mahkeme durumunda en alt seviyeden ceza almanız hatta HAGB olarak kurtulma şansınız olur. Daha önce sabıkanız var mı vs bilemediğim için hemen hemen olabilecek durumları yazdım.