Merhaba, aynı problemi bizde yaşıyoruz. 2 doktor değiştirdik sırf bu yüzden ve şimdiki de çeşitli bahanelerle sezeryana zorlamaya çalışıyor. Kafası büyük, kilosu fazla, vücudun uygun değil gibi saçma sapan bahaneler üretiyorlar. (Sonradan öğrendik hastanenin adı çıktığı için) Ki bu nedenlerin hepsini tek tek daha uzman kişilere yönelttik hepsi gayet normal sezeryana gerek yok dedi. Bizde normal doğumda ısrarcıyız inat ettik ne olursa olsun sezeryan olmayacak.
Normal doğum 10k ise sezeryan 13k tüm mesele bu aslında. Mutlaka daha iyi hastaneler, daha iyi doktorlar var ama bize denk gelmedi bu süreçte maalesef.
Hatta kafa boyu hesaplamasında eşim 37. haftada ve 38 hafta olarak ölçüsü çıktı. Doktorda en son kaç haftalık yazmıştık dedi bizde 41 hafta dedik sildi 38i ve 41 olarak kafasına göre güncelledi.
- Yorumumda herhangi bir genelleme yoktur. Kendi hastanemizi baz alarak yorum yaptım.