Herkesin satış politikası farklıdır siz karışamazsınız ki. Kendiniz yapmışsınız birde binlerce kişiye anlatıyorsunuz marifet gibi. Neyse polemiğe girmiycem haklısınız site bunu bu konuyu görse nası tepki verirdi acaba 🤔
Bu olay logo hazırlama veya benzeri ücretsiz adı altında title koyup iş sonunda ödeme isteyen tüm sitelerde geçerli.
" ÜCRETSİZ " yazıp hazırladıktan sonra para istemeleri sebebi ile paylaşmak istedim
Kanva da üyeliğim vardı giremedim o yüzden google aramalarındaki siteleri kullanmayı denedim.
Bu bir açık değil, web site size bunu kendisi zaten paylaşıyor açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz
Kanva kullanmak varken bu şekilde emeğe çökmek… Vazgeçin artık şu özelliğinizden.
Kanva kullanın hazır şablonlarda var cok iyidir.
bunun yerine canvadan yapsanız hem emeğe de girmemiş olursunuz hocam
Bu açığı web sitesine bildirmek yerine bir a4 kağıt parcası için bu açıktan faydalanıp üstüne birde milettin ekmeğiyle oynayıp burdan binlerce kişiye anlatıyorsunuz.
bu ücretsiz değil hocam yanlış anlamayın adamların emeğine çökmek. iyi ya da kötü adamlar bir sistem hazırlamış ve bunu ücretli sunuyorlar.
Konu sahibinin yaptığı şeye etik veya değil diyemem, sebebi ise ona hak veriyor olmam.
Yaklaşık 1 yıl kadar önce formaliteden bir CV gerekti, birkaç siteye girdim ücretleri hep en başta yazıyordu o yüzden vakit kaybetmedim.
Fakat CV-maker adlı sitede en başta free ücretsiz vs vs yazdığı için yaklaşık 30-40dk mı verip birşeyler hazırladım. Burdaki süre tabii ki önemli değil, 5 dakika olsa bile...
Her neyse, kaydetme kısmına gelince free-trial e döndü bu sefer bizim 'free' sitemiz. Her neyse, iptal ederim diye kart bilgilerimi girdim (sanal kart Allahtan)
Tabii işlerimi vs. hallettikten sonra iptal ettim deneme üyeliğini.
Bana 2 ay sonra bir mail attılar, maili bulabilirsem cevabı editlerim. resmen tehdit eder gibi ' 2x79 TL ödemeniz var, ödemeniz lazım yoksa şunlar olacak ' vs vs
Yahu hadi ben bilinçli bir bireyim, peki ya bilinçli olmayan örneğin bir anadolu genci, orta yaşlı bir vatandaş olsaydı ne olacaktı ? Sürekli tehditle boş yere para mı ödesin gariban ?
Benim deneyimim bu yönde...