MKDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin satış politikası farklıdır siz karışamazsınız ki. Kendiniz yapmışsınız birde binlerce kişiye anlatıyorsunuz marifet gibi. Neyse polemiğe girmiycem haklısınız site bunu bu konuyu görse nası tepki verirdi acaba 🤔
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu olay logo hazırlama veya benzeri ücretsiz adı altında title koyup iş sonunda ödeme isteyen tüm sitelerde geçerli.
" ÜCRETSİZ " yazıp hazırladıktan sonra para istemeleri sebebi ile paylaşmak istedim

Kanva da üyeliğim vardı giremedim o yüzden google aramalarındaki siteleri kullanmayı denedim.
Bu bir açık değil, web site size bunu kendisi zaten paylaşıyor açık kaynak kodlarını görebiliyorsunuz
ioxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanva kullanmak varken bu şekilde emeğe çökmek… Vazgeçin artık şu özelliğinizden.
ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanva kullanın hazır şablonlarda var cok iyidir.
MONSAVLE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunun yerine canvadan yapsanız hem emeğe de girmemiş olursunuz hocam
MKDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu açığı web sitesine bildirmek yerine bir a4 kağıt parcası için bu açıktan faydalanıp üstüne birde milettin ekmeğiyle oynayıp burdan binlerce kişiye anlatıyorsunuz.
delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ücretsiz değil hocam yanlış anlamayın adamların emeğine çökmek. iyi ya da kötü adamlar bir sistem hazırlamış ve bunu ücretli sunuyorlar.
Doubleth1nk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veya kanva 👍🏻
Konu sahibinin yaptığı şeye etik veya değil diyemem, sebebi ise ona hak veriyor olmam.

Yaklaşık 1 yıl kadar önce formaliteden bir CV gerekti, birkaç siteye girdim ücretleri hep en başta yazıyordu o yüzden vakit kaybetmedim.
Fakat CV-maker adlı sitede en başta free ücretsiz vs vs yazdığı için yaklaşık 30-40dk mı verip birşeyler hazırladım. Burdaki süre tabii ki önemli değil, 5 dakika olsa bile...

Her neyse, kaydetme kısmına gelince free-trial e döndü bu sefer bizim 'free' sitemiz. Her neyse, iptal ederim diye kart bilgilerimi girdim (sanal kart Allahtan)
Tabii işlerimi vs. hallettikten sonra iptal ettim deneme üyeliğini.

Bana 2 ay sonra bir mail attılar, maili bulabilirsem cevabı editlerim. resmen tehdit eder gibi ' 2x79 TL ödemeniz var, ödemeniz lazım yoksa şunlar olacak ' vs vs

Yahu hadi ben bilinçli bir bireyim, peki ya bilinçli olmayan örneğin bir anadolu genci, orta yaşlı bir vatandaş olsaydı ne olacaktı ? Sürekli tehditle boş yere para mı ödesin gariban ?

Benim deneyimim bu yönde...