PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar cake özelinde size genel konuşayım. Cake 2020 defi boğasında ortaya çıktı ve o fiyatları gördü. Hangi fiyatlardan aldınız bir fikrim yok ama muhtemelen aldığınız fiyatı görme ihtimali attık yok. Her geçen çeyrekte milyarlarca dolar zarar ediyor bu platform. Üzerinde dönen trading volume o zamanlara göre şuan bi hiç ve boğada bu volume geri dönmeyecek çünkü bsc ağına uniswap deploy oldu zaten. Stake olayına kanıp beklemeyin ilk fırsatta daha iyi bir şeyle takas etmeye bakın. Katlanan supply ı söylememe gerek yok zaten. Boğa gelecek cake uçacak diye beklemeyin. En azından google a cake token revenue vs. yazarak mali tabloları inceleyin zaten anlayacaksınız. Kripto ekosistemini bizim gibi 1 doların kıymetli olduğu 3. sınıf ülkeler daha çok kazanma veya pasif gelir elde etme hayaliyle zengin etti üzülüyorum :/
Stake dolayısıyla şuanki maliyetim 2.60 dolar civarı bir şey. O fiyatlara geleceğini düşünüyorum o konuda bir problemim yok.
Benimki aslında kardan zarar etmek olacak. Benim sinir olduğum şey böyle büyük bir aldatmaca yapmaları.
Aldatmacayı yapma sebepleri ise tam olarak sizin dediğiniz katlanarak giden Supply. Akıllarınca buna bir çözüm buldular ve başka bir çözümü yoktu bunu kabul ediyorum ancak bu kadar keskin olmamalıydı