Stakeden üzdüler be hocam bizi, x.xxx'den fazla stakede var.
Eğer 1 yıl sonra APY ve fiyat dengesini sağlayabilirlerse işimize gelir ancak fiyata etki etmezse biraz problem.
Not: Bilmeyen arkadaşlar için basit anlatım yıllık %85 faiz alacağız diye 1 yıl kitledik, 1 günde yıllık faizi %20'ye düşürdüler. Eskiden faize kitlediysen seni de %20'ye düşürdüler.
Not2: Bazı arkadaşlarımız diyecektir, maksimum arzı 750 Milyon yaptılar diğer türlü bu aşılırdı diye. Evet haklısınız ancak 1 günde karar verilebilecek bir şey değil bi. Sadece 1 günde bana yarattıkları zarar x.xxx dolardan fazla (Kriptoda bu riskler her zaman vardır ancak bu bir aldatmacadır. 1 yıl bu faizden kitleyeceksiniz diyorsanız o faizi vermeniz gerekir)
Ben zaten malda yakalandım 2 yıl önce halen bekliyorum yükselmesini.
Bende Cake coin var. 2 yıl önce pek grafikten anlamıyordum.
Şuan kendimi epey geliştirdim. Birdahaki boğada satacağım. Yada mini boğada.
Bakacam artık duruma göre.
Ama Aralık 2023e kadar yükselsede satamıcam. Stake kazancı için kilitledim coinleri.
Arkadaşlar cake özelinde size genel konuşayım. Cake 2020 defi boğasında ortaya çıktı ve o fiyatları gördü. Hangi fiyatlardan aldınız bir fikrim yok ama muhtemelen aldığınız fiyatı görme ihtimali attık yok. Her geçen çeyrekte milyarlarca dolar zarar ediyor bu platform. Üzerinde dönen trading volume o zamanlara göre şuan bi hiç ve boğada bu volume geri dönmeyecek çünkü bsc ağına uniswap deploy oldu zaten. Stake olayına kanıp beklemeyin ilk fırsatta daha iyi bir şeyle takas etmeye bakın. Katlanan supply ı söylememe gerek yok zaten. Boğa gelecek cake uçacak diye beklemeyin. En azından google a cake token revenue vs. yazarak mali tabloları inceleyin zaten anlayacaksınız. Kripto ekosistemini bizim gibi 1 doların kıymetli olduğu 3. sınıf ülkeler daha çok kazanma veya pasif gelir elde etme hayaliyle zengin etti üzülüyorum :/