1750 Dolar'a gelişmiş bir script var. Harici çalışıyor isteğe bağlı her scripte entegre edilebiliyor dosyalar seçilince url adresleri hafızaya alınıyor bunlar içeriğe yapıştırınca seçilenler o içeriğe dahil oluyor.
Belki istediğinizden fazlası var o yüzden fiyat yüksek bir şey ama ben yine de yazayım dedim. Şimdilik sermaye oluncaya kadar sadece çok az kişiye satmayı düşünüyorum açık kaynak kodlu, eğer bir çok çeşit dosya depolaman gerekiyorsa ve bunlar gittikçe artıyorsa bu script işini fazlasıyla görür. Kendisi tek başına bir site olarak kullanılabilir, her üye kendine özel kütüphane oluşturabilir.
İçinde bulunan açılır resimler video oynatıcılar vs yüzde 95 saf kodlama yüzde 5 jquery vs var yani öyle bootstrap fancybox vs değil onlarla yapsam belki daha ucuz derdim epey uğraştım böylece hızlı ve güncellemeye ihtiyaç duymayan bir yapı oldu.
Klasor düzenini ingilizce isim olarak diske aynen oluşturuyor yani bu kütüphane yerine doğrudan diske baktığınızda aynı klasor ve yolları içinde dosyaları görebiliyorsunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=JkIv...channel=ilgice