cakirdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam alıntı olarak yardımcı olmak isterim buyrun aşağıda paylaştım işinize yararsa sevinirim..

Kanal İletişim Adresleri özelliği oldukça kullanışlı bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, bir kanalda paylaştığınız bir gönderiyi diğer kanallarınızda veya gruplarınızda paylaşabilirsiniz. İşte Kanal İletişim Adresleri özelliğini kullanarak nasıl yapabileceğinize dair adımlar:

1. İlk olarak, paylaşmak istediğiniz kanalda bir gönderi oluşturun veya mevcut bir gönderiyi seçin.

2. Gönderiyi seçtikten sonra, gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayın.

3. Açılan menüden "Bağlantıyı Kopyala" seçeneğini seçin.

4. Şimdi, paylaşmak istediğiniz diğer kanalı veya grubu açın ve bir gönderi oluşturun veya mevcut bir gönderiyi seçin.

5. Gönderi oluşturduktan veya mevcut bir gönderiyi seçtikten sonra, gönderinin metin kutusuna tıklayın ve "Bağlantıyı Yapıştır" seçeneğini seçin.

6. Bağlantıyı yapıştırdıktan sonra, gönderiyi paylaşabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, bir kanalda paylaştığınız bir gönderiyi diğer kanallarınızda veya gruplarınızda paylaşabilirsiniz. Unutmayın, bu özellik yalnızca kanallar arasında çalışır ve gruplar arasında kullanılamaz. Ayrıca, gönderiyi paylaştığınızda, gönderinin orijinal kaynağına bir bağlantı eklenir, böylece diğer kullanıcılar gönderinin nereden geldiğini görebilirler.
Yani manuel olarak mı sürekli paylaşcam hocam? Ben otomatik paylaşım olsun istiyorum bu şekilde otomatik oluyor mu acaba?