Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim aracımada ehliyetsiz sigortası olmayan 16 yaşında bir çocuk benim aracıma çarptı hala onla uğraşıyorum.

Henüz dava açılmadı benim davayı açıcak avukat anlaştımı ne yaptı bilmiyorum, cuma günü gidip tekrar konunu üzerinde durucam.
5-6 parça malzemeyi yolladı yaptırdı fakat eksikleri var aracın kalan ksımı içinde dava süreci olucaktı sözde uğraşıp duruyoruz.

Senin konuya gelincec barda filan alkolü beraber aldıgını söylemişler, idda'yı ispatlamak ile yükümlüler.
Aynı şekilde seninde aracı o gün bıraktığına dair kamera kayıtlarını paylaşman gerekiyor, aslında bunu mahkemenin kendisi kovalamalı çevre esnaflardan kamera kaydı talep etmeli.
İşin sonunda o esnaf yalan beyan vermekten ve delil karartmaktan sağlam bir ceza yer dükkanıda kapatmak zorunda kalır, + oğlunu evlatlıktan reddetmek diye bir durum geçerli olmaz hukukta
KAZA ve öncesi onun sorumluluğundaydı.
Geçmiş olsun. umarım bir an önce sorunun düzelir.
Bana gelecek olursak (bana gelemeyiz) çünkü olay benim başıma gelmedi. Başkasının başından geçen bir alıntı yaptım onu paylaştım. Konu sonunda da belirtmiştim özellikle (: