Hocam biz de boş durmadık, strateji geliştirmeye, yardım istemeye başladık. Yani bilemedim cevap biraz garip geldi. Onun yerine bir öneri sunabilirsiniz mesela search console ekleyin, oturum süresi 5sn altında olanlara bir daha reklamı göstermeyin, şehir bazı hedefleme yapın gibi.
Garip gelmesin... İmkansızı istiyorsun, öyle bir dünya yok, herkesin gücü farklı farklı, ayrıca ads mantığını biraz dokümantasyon kaynağından incelesen daha sağlıklı karar verebilirsin. Mesela anahtar kelimelere göre farklı sıralama alacaksın, yani tüm hedef anahtar kelimelerinde ilk senin olman imkansız dostum...
"rakipleri ezip geçecek ne sunarsanız ..."
Sana sunabileceğim öneri maalesef ki olmayacaktır. Bu mantıkta ve mantalitede olduğunuz müddetçe asla başarı yakalayamayacaksın... Ama illa ki birşey sun anlayayım cevabı da dersen;bir süre sonra ads reklam büçen seni yıldırmaya ve bıktırmaya başlayacak. Çöp olmuş buraları da diyeceksin... Harcayacak ama bir o kadar da kazanamayacaksın. Dolayısı ile enerhjini biraz da organik aranmaya, sektörüne uygunsa sosyal medya'ya (En azından lokal) ve harita işletmelerine harca derim.
İyi günler...