En son hocamın yazdığı açıklamaya katılıyorum.Satıcılar kendi aralarında seviyelere ayrılmaktadır.123 - 4 - 5 - 6 seviye de olan satıcılar mevcut 123 seviye de olan satıcılar haricin de diğer seviyedeki satıcıların komisyonları değişkenlik gösteriyor.
Üstelik malın satın alındığı firma ile alakalı anlaşmanız da önemli ÖRNK : X ürün için yüksek stok yapacaksanız FİRMA size XX Fiyatlı ürünü sadece X fiyata da verebilir burada da kısaca para konuşur.Bence tüm olumsuzlukları bir köşeye çekin olumlu yönlere daha çok odaklanmaya çalışın biliyorum bu durumda gerçekten çok zor ama ben xx.xxx fiyatlı bir ürünü pazar yerini kullanarak komisyon ödemeden satabildim.Fakat uzun soluklu olmadı.Üstelik kendi sisteminizi oluşturmanız da göründüğü gibi zor değil sadece zaman alır.İnstagram hesabınızı açıp diğer tüm satıcıları tek tek inceleyip onlardan farklılaşmak mümkün yeter ki deneyin sürekli deneyin ve düşünün gerekirse bunun için bir eleman bulun Kıssa dan hisse işinizi severek yaptıktan sonra gerisi geliyor.Tabi bana kalırsa trendyoldan çekilmeyin fiyatları yükseltin 15 gün bekleyip algoritmanın fiyatınızı öğrendiğine emin olduktan sonra fiyatları olduğu yere çekin bu sayede iyi kötü bir şeyler değişebilir.
Bol kazançlar dilerim