Kısmen doğru ama hocam şöyle bir durum var tek bir kalem yada ürün gamından ürün satmıyorsun ki kaç tanesini araştırabilirsin? Ben Antalya'da yaşıyorum öyle çat diye İstanbul'a girip gezme şansım da olmuyor.. Sonuç olarak dediğiniz gibi bir yerden başlamış olduk göreceğiz
Hocam interneti doğru şekilde kullanırsanız yerinizden kıpırdamadan da dediklerimi yapabilirsiniz. Tekstil işini inanın 1,5 senedir araştırıyorum. Önemsemiş olsam ve iş yoğunluğum olmasa 1,5 senede öğreneceğimi 2 ayda çözebilirdim ve ben yaptıysam siz niye yapamayasınız? Zaten bir belli bir araştırmadan sonra tekstilde piyasa fiyatlarına az çok hakim olup fikir sahibi oluyorsunuz. Ürünler için tek tek araştırma yapmanıza gerek kalmıyor. Bir yerden sonra siz üretici/toptancıyı değil onlar sizi bulmaya başlıyor.. Dediğim gibi doğru internet kullanımı... Başaracağınıza inanıyorum bundan sonra atacağınız her adım için 2 kere düşününmenizi öneririm. Ayrıca derinlemesine fikir sahibi olmadan ürün alımı yapmayın. Gerekli olan asıl şey azim ve kessinlikle güçlü bir sabır, motive de önemli tabi...