baktım mazda değilde toyota bakabilirim. Teşekkürler
hocam ben otorapor ekspertiz çalısanıyım gelen o fiyata sağlam arabalar toyota efsane kasa terra olabılır 1.6 klimalı hyundai accent 1.5 gls linea 1.3 multijet bulabılırsen motorları cok ıyıdır temizi üzmez megane 1 1.6 16 valf astra g kasa
terra kasalara baktım çok bi ilan yok temizini bulmak zor. 1.3 Linea euro 5 motorlara sıkıntılı diyorlar bu konuda bilginiz var mı ? astralarda güzel fakat istediğim özellikte bu paralara maalesef yok
2005 2008 arası megane al en ideali o olur senin için.
o modellere iyi değil diyorlar min 2008 model megane lar tutuluyormuş motor olarak
:')
bakıyorum fakat temizlerinin fiyatları çok uçuk
Civic eski kasa bulabilir misin bilmem Toyota olur Mazda olur temizi sanayiye götürmez seni asla .
civic lerin temizlerinin fiyatı çok yüksek mazda ise çok piyasası olmadığından eski modellerine yaklaşmak istemiyorum
250k km limitin çok yüksek. Hyundai i10 ve i20 senin işini çok rahat görür.yedek parça sorunuda yaşamazsın. 1.2 motor ideal.100 beygire kadar işini görür
dediğiniz araçlar aile için küçük. 1.3 multijet ve 1.5dci lere 600-900bn km ömrü var diyorlar 250k çok mu yüksek
Ben olsam o paraya golf 5 alırdım. Bunun dışında 207, megan 2, clio, punto, polo gibi araçlar da bakabilirsin. Reno grubunda dizelden şaşma. vw gurubunda bulabiliyorsan 1.4tsi motor olmadı 1.6 düz motor al hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
dediklerinizden megane 2 ve puntoya bakıyorum diğerleri küçük gibi golf 5 hakkında pek bilgim yok ama biraz baktım temizi çok az var gibi. VW motorları için tavsiyenizi aldım teşekkürler
2011 Opel Corsa aracım var. Satın alalı 3 yıl oldu beni şimdiye kadar hiç üzmedi. Öneririm.
maalesef dediğim fiyata temizi yok yoksa benimde corsalar hoşuma gidiyor
Benim genelde bu segmente tavsiyem kredi veya borç bularak bi 100 150 daha toparlayın ve 2014 ya da 2015 manuel Opel Astra sedan alın diyorum. O segmentte bence hem üzmeyecek hem de rahat ettirecek tek araç o.
yeni borçtan çıktık ve şuan ki bütçemizde borçla bu kadar o yüzden daha fazla zorlayamıyorum
Megane 1 alabilirsin alım satimi kolay iyi gider hemde arabayi yıllardır kullanıyordum ilana koydum 3 günde satildi.
megane 1ler bana biraz eski model geldi yine de tavsiyeniz için teşekkürler.