KISA BİR SÜRELİĞİNE!!! V1 Online Özel Ders İlan Teklif Sistemi AÇIK ARTTIRMADA!
Merhaba arkadaşlar, ilk defa satışa çıkardığımız yazılım için bu fırsat kaçmaz.
Açık Kaynak olarak teslim edilmektedir.
Açık kaynak alanlar kesinlikle forumlarda satışını yapamaz.
Açık kaynak alımlarda, kurulum dışında kesinlikle teknik destek yoktur.
Kendi müşterilerine veya internetten reklam çıkarak satışını yapabilir, sınırsız kurulum yapabilirsiniz.
Başlangıç Fiyatı: ( 100 TL )
Açık Arttırma Bitiş Süresi: ( Son teklif + 24 Saat )
Minimum Artış: ( 25 TL )
Hemen Al: ( 2000 TL)
Ödeme Yöntemi: ( Banka Hava/EFT - Fast )

Projenin tanımı:- Ders almak isteyen öğrencilerin kayıt olup ilan açabildiği, ders vermek isteyen öğretmenlerin kayıt olup bu ilanlara teklif verebildiği online ilan rehberi sitesi.
Aşamalar:- Öğrenci: Öğrenciler ücretsiz bir şekilde web sitesine kayıt olabilecek ve ilan detaylarını girerek site üzerindeki kayıtlı öğretmenlerden teklif bekleyebilecekler. Öğrencinin üyelik detayları: Kullanıcı adı, şifre, e-posta (doğrulama gerekli), T.C. kimlik numarası (doğrulama gerekli), cinsiyet, doğum tarihi, telefon numarası (doğrulama gerekli) ,adres, öğrenim görmüş olduğu okul, sınıf bilgisi Öğrencinin ilan detayları: Öğrencinin adı soyadı (tekliften evvel isim ve soyisminin ilk harfleri görüntülenebilir ÖRN: F**** S****), doğum YILI, telefon numarası (tekliften önce ilk 05********* yazmalıdır), cinsiyeti, talep etmiş olduğu ders, talep ettiği haftalık ders saati, fiyat beklentisi, dersi istemiş olduğu kanal (Yüzyüze Eğitim, Online Eğitim), yüzyüze ise eğitimi almak istediği il,ilçe (öğretmenlerin öğrenci aramalarında kullanılması için) ve açık adres (tekliften önce ****** yazmalıdır) (öğretmenin evi tercihi de olabilir), ders konusundaki beklentileri, eklemek istedikleri, varsa özel durumlarını iletebilmelidir. Öğrencinin iletişim bilgileri (açık adres, telefon, isim soyisim) , öğretmen teklif ver butonuna basıp mevcut bakiyesinden düşmeden kesinlikle görüntülenmemektedir.
- Öğretmen: Öğretmenler web sitesine ücretsiz bir şekilde kayıt olabilir, fakat öğretmenlerin profilleri yöneticiler inceledikten sonra onaylanacaktır. Bu onay için yönetim paneline kayıt verilerini çekmek ve e-posta bilgilendirilmesi yapılması gerekmektedir.
Yönetici:- Satış Yönetimi: Yönetim panelinde net kredi satın alanlar, satın almış olduğu miktarların görebilirler. Bu alanda toplam satışlar tarih sorgulaması yaparak yönetilebilir.
- Öğretmen Yönetimi: Öğretmen kayıtlarının onaylanmak üzere kontrol edilecek olduğu yönetim paneli. Buradan öğretmenlerin bilgilerine ulaşılıp onaylama işlemi yapılabilmelidir.
- Öğrenci Yönetimi: Öğrenci bilgilerinin kontrol edilip, yönetebilecek olduğu yönetim paneli.
- Site Genel Ayarları: Sitenin mevcut kontrollerinin sağlanabildiği genel ayarlar menüsü.
- Facebook ve Google İle Login
- Öğretmenler için vitrin özelliği
- Kredi Sistemi
- Netgsm Sms Sistemi
- Paytr Sanal Pos
- Blog Sistemi
- Yorum Sistemi
- Sayfa Modülü
- SSS Modülü
- Destek Sistemi
- Menü Sistemi
- Bu kampanyadan yararlanan herkes R10 ve webmaster vb. tarzı platformlar dışında dilediği yerde satışını yapabilecektir.
- Bu paketi satın alan herkes paketteki yazılımları ücretsiz açık kaynak olarak dağıtma hakkına sahip DEĞİLDİR!
- Açık Kaynak olmasından dolayı iade söz konusu değildir.
- Yazılımlara sonradan eklenen ekstra her türlü modül vs gibi durumlardan ALICI sorumludur.
- Yazılımlara tasarımsal veya yazılımsal modüller ek ücret karşılığında yapılacaktır.
- Demo adreslerine zararlı girişimlerde bulunanlar hakkında sorgusuz sualsiz yasal işlemler başlatılacaktır.
- ALICI tüm bu şartları koşulsuz kabul ettiğini beyan ederek satın alma işlemini gerçekleştirir.
150tl
Hangi fw ile kodlandı aceba?
Codignter fw ile yazıldı ise teklifim geçerlidir.