Hocam biz de boş durmadık, strateji geliştirmeye, yardım istemeye başladık. Yani bilemedim cevap biraz garip geldi. Onun yerine bir öneri sunabilirsiniz mesela search console ekleyin, oturum süresi 5sn altında olanlara bir daha reklamı göstermeyin, şehir bazı hedefleme yapın gibi.
art niyetli insanların atları zaten üsküdar çoktan geçmiş. eşikli harcama, rakibe saldırı vb. yani hiç boş durmuyorlar. İyi niyetliler ise ayakta kalabildiği kadar kalacaklar. Yoksa bende saldırıyayım hiç rakibim kalmasın derseniz daha çok bataklığa düşersiniz. Yıllardır sahte tıklama engelleme konusunda emek veririm ancak %100 çözümü yok maalesef. Var diyenlere de inanmayın. herkesin yapmaya çalıştığı olabildiğince sahte tıklamaları minimize etmeye çalışmaktır. Öyle bir çözüm olsa google da zaten size yardım eder hemen sorunu çözerdi. Yani çözüm yook. Nacizane tavsiyem daha fazla kendinizi üzmeden kendinizi korumaya çalışmak. Yoksa diğerinin sonu yok.
Saldırarak başamazmısınız tabiki başarısınız ama bu defa siz birilerinin radarına girer yeni düşmanlar kazanmış olursunuz.