hocam haber veya bilgi olan bi link varmı okumak istiyorum merak ettim çok ilginç olay gerçekten konuyu takipliyim ben
Mümkün değil.Son sürüm ios varsa telefonda henüz yayınlanmış bir açık yok.Android olsa her türlü rat atılıyor programıda gizliyorlar.İos da tek ihtimal icloud dan erişim.2 aşamalı doğrulamayı açın.
Merhaba, sanırım siz biraz pipiriklisiniz ve muhtemelen telefonunuzda hiçbir şey yoktur. Casus yazılım bile kursalar sonradan attıkları bir uygulama olduğu için hard reset yapınca silinecektir.
https://youtu.be/0Bb-9_R8wvw
underground camiasinda pdf ve jpg gibi herhangi bir dosyaya bind edilebilen çok ciddi bir fud yapilip bununla beraber md5 algoritmalari gibi bir çok şifreleme algoritmasi ile encrypt edilen ve iosa yollanabilen s+tier ratlar mevcut bu yüzden iosa sizilabiliyor ve detected olmuyor
sadece buda değil appstoreye erişim izinleri hepsi geçerli olan paravan uygulamalar yüklenerekte bunlar yapılabiliyor
bir rat hazirlandiğinda dosya içine gömüldüğünde ve whatsapp gibi uygulama araciliği ile aktarildiğinda clouda upload edildiği zaman silinmiyor burdaki olay iosun detected yapabilmesi indirmeye kalktiğinizda o rat bağlantisi tekrar aktif hale geliyor
bunu anlayabilmenin en güzel yolu şu 2 tane ayni model marka ayni hat iosu yan yana getirip mobilveriyi açip internet harcamasini takip etmek içindeki uygulamalarinda tamamen ayni olmasi lazim ve internete dayali bildirim gönderen uygulamalarin kapatilmasi lazim
@dgnttnc; hocamizin dediği gibi hard reset yapilirsa silinir