günaydın herkese merhaba..

Rahmetli babam öğretmen olduğu için çok il il gezerek okuyan birisi oldum rahmetli bana öğretmen olmamı emir etti diz boyu karda yürüyüp son okuyanlardanım çile devri ne zaman bitti değimde geri bir çile devri başladı buda geçer deyip yola devam ettim mesleği sevmediğim için bırakıp değişik işlerde çalıştım kendime bir baktım seo uzmanıyım bu sırada polis muhabirliği yapıyordum sarı basın kartını aldım kendi işimi kurayım dedim kendime şirket kurup başladım beni batırmaya çalıştılar batırmaya çalışanlarda önceden iş yaptığım şahıslardı olur böyle şeylerdeyip devam ettim acayip paralar kazandım bir ev bir büro 2 de araba aldım bu sırada bir yazı yazdım yazının tamamı alıntıydı ama hop baktım savcı hop hakkim bacak bacak üstünde ayağa bile kalkmadan beraat ettim sonra ekonomik yaptırımlar başladı tehtitlerin haddi hesabı yoktu tamam dedim gideceğim ama o yazıyıda silmem anamı bacımı ve sevgilimi güvenli bölgeye geçirip ben çıktım sürgüne işte o günden beri sürgünüm 4 yılı devirdim ama ben kazandım mevla verdi beni sürenlerle bire birde kavgam devam etti hepsini yendim bir kişi kalmıştı ona gücüm yetmiyordu çok güçlüydü ve deprem geldi 6 şubatta ve o da gitti ama benide bitirerek normalde Mahatma Gandi olmak gerekmiş ben bunu başaramadım 38 yaşında birisi olarak hiç keşke demedim ama keşke olmasaydı bunlar düşman gitti ama benim tüm mal varlığım ve dostlarım gitti artık hiçbir şey hisetmiyorum yaşayan bir ölü timsali saygılarımla

https://youtu.be/hzmhLwMujig