Merhabalar, python ile ilgili bir kaç soru sormak istiyorum. Selenium ve PyQt5 kütüphanelerini kullanarak bir bot yazıyorum ve bu botu pyinstaller aracılığı ile .exe uzantılı hale çevirmeyi planlıyorum. Böylelikle yanlış bilmiyorsam python yüklü olmayan bilgisayarlarda da bu botu kullanabileceğim. Ancak bu kısımda aklıma takılan kısım, ben şuanda yazmış olduğum botta chromedriver dosyası bilgisayarımda herhangibir konumda mevcut değil ama yine de bot sorunsuz şekilde tarayıcıda açılıp çalışmakta. Bu durum çok garip geliyor ve nasıl başardığımı bilmiyorum. Bu botu .exe uzantısına çevirdiğimde, başka bir bilgisayar da bu botu çalıştırmak istediğimde chromedriver da yüklenmesi gerekli mi , ve bu chromedriver yüklenmesi gerekiyorsa hazırlamış olduğum .exe uzantılı botun dosyası ile aynı klasörde bulunmasını ve o klasörden kullanmasını istiyorum. Bunun dosya yolunu bota nasıl entegre edebilirim. klasör ismi yada .exe uzantılı dosyanın ismi, dosya yolu değişse de chromedriveri bulabileceği şekilde nasıl yapabilirim. Biraz karışık bir soru olduysa özür dilerim. Yardımlarınızı bekliyorum.