Yarışmalarda her katılım tek tek kontrol edilmemekte olup rapor üzerine işlem sağlanmaktadır.
Rapor ettiniz ve oylama yapılarak benzer olduğuna karar verildi. Oylama yapıldı çünkü bu konuda kimse "kafasına göre" işlem yetkisine sahip değildir.
Yarışma sahibine bilgi verildi, yeni seçim yapması ya da yeni katılımlar alması için 2 gün ücretsiz süre uzatıldı.
Diskalifiye edilen kişi ise yarışma sonucunu etkilediği için 3 ay kategoriden banlandı. Kurallar hepimiz içindir. Üyelik türü fark etmemektedir.

webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tmm kardeşim logoyu kaldırayım adminde gördü. r10 netten hala özür alacağım var. senin hatırna siliyorum...
iyi akşamlar
Hala konuyu sürdürmenizin ve bu tavrınızın amacını anlamıyoruz.
Daha öncesinde benzerlik sebebiyle ceza almanızı haksızlık olarak değerlendiriyor olabilirsiniz ancak sizin işleminiz de oylama sonucuna bağlı olarak uygulanmıştır.

webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz ayrımcılık yapıyorlar derken 1 hafta ban yerken. çalıntı olmadıgı halde hafif benzerden yarışmadan atılmıştık. r10daki premium hesapların torpilli olmasına kanıt göster demişti. kanıt bu
@Coşkun Çetin; bey alın size kanıt...
Artık logo yarışmalarına katılmıyorum....
webtasarimofisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/tasarim-kod-soru...fen-yorum.html
ben bundan dolayı 1 hafta ban yedim. adam direk calmış. kullanmış
Benzerlikten dolayı sürekli tekrar etmediği sürece kimse banlanmamıştır. İlk benzerlik durumlarında sadece diskalifiye edilirsiniz. Yarışma sonucunu etkilerseniz 3 ay kategoriden banlanırsınız.

Siz, bir önceki alıntınızda dile getirdiğiniz üzere "forum yönetimini adaletsizlikle suçladığınız" için 7 gün forumdan banlanmıştınız.