Ya yanlış anladınız yada anlatamadım

demek istediğim herkesin durumu bir değil. Birimizin yapamadığını diğeri yapınca onu gelire çevirerek azda olsa rahatlamak istiyor. Genel olarak bahsediyorum.
Ayrıca sanalda bilgi paylaştıkça o bilgi ölür

Birşey çok yaygınsa bilindikse herzaman olmasdada genelde değeri azalır.
Bak bu bahsettiğin olay "para kazanacaksın" adı altında sacma sapan 5 10 sayfa yazı yazarak bunu ebook dıye satıp para kazanmaya calısan kesım ıcın dıyebılırız. Insanlar son yıllarda rahat para kazanma dıye ınternet uzerınden bılgısı dahı olmayan sektorlerde konularda satıslar yapmaya kalktılar.
Ekonomık durumları ne kadar kotu olmaya devam ederse ınsanlar ınternette para var yeaaaa mantıgıyla bu tarz platformlara dolusup pıyasayı öldürdü, bir baska taraftanda sacma sapan seyler satılmaya baslandı.
Hocam bu forumda tesbih satıldı ben size daha ne diyeyim ki
Eskiden sözler vardı.
- Paylaşmak erdemliktir.
- Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. vb..
Pıyasası fıyatı dusme olayı ıcın ise sunu dıyebılırım sıze. Eskiden soru sorar cevap arar yada sorulan sorulara ıstenılen yardımlara cevap verır cozume kavustururduk. Bu ne pıyasayı oldurdu nede bırseyın degerını dusurdu.
Şimdi ise yapay zekaya bana eklenti yaz diyorsun maksimum 1 dakıka ıcınde sana hazır kodu yapıştırıyor.
Son olarak benim sana nacizane bir sorum var. Piyasayı öldüren, birşeylerin değerini düşüren yardımda bulunan insanoğlumu yoksa şimdiki yapay zeka mı
Esen kalın.