İyi günler dostlar, aşağıdaki konularda bot hizmetine ihtiyacım var. Fiyatlar ilk dört bot için 200 tl olacak toplu alımda indirim yapan arkadaşlar devam ederim. Sevgilerimle.
Botlar şunlar:
1- Facebookta arkadaşların tamamını belirlenen sayfaya / gruba davet etme botu.
2- Sahibinden com sitesinde urlsini girdiğim bir ilanın birebir aynısının ilanını ototmatik hazırlamasını istiyorum.
3- Sahibinden com sitesinde standart bilgileri girecek-benim vereceğim seçenekleri hızlıca otomatik seçmesini istediğim bir bot lazım, seçenek 2+1 klima var asansör var gibi önceden ayarladığım, hafızadaki seçenekleri otomatik seçecek, ben sonra değiştirirsem son yaptığım değişikliğe göre seçenekleri aktif hale getiren bir yazılım olacak.
4- Facebookta saat boyunca benim belirlediğim sayıda beğeni ve yorum(benim önceden yazdığım yorumlarımı) atacak bir otomasyon botu (asıl mesele ban - limit yedirmemesi) lazım.
5- Belirlediğim, linkini verdiğim grup / sayfaları 10 dakikada bir tarayan,
*yeni post atıldığı zaman o postun tüm bilgilerini fotoğrafları çeken,
*bu çektiği veriye özel bir numara veren (mesela #1425 gibi)
*bu veriyi excele işleyip ona özel numarasını sonuna ekleyerek kaydeden,
*Bu excel tablosuna işledikten sonra önce benim linkini vereceğim grupta, sonra da diğer linkini verdiğim gruplarda paylaşacak.
*Paylaşımın sonunda benim bota kaydettiğim, dilediğim zamanda değiştirebildiğim bir standart metin ekleyen.
*Bu ekleyeceğim standart metinden sonra da son olarak excele işlediği o posta özel numarasını postun sonuna koyan.
bir bot istiyorum. En uzun sürecek olanı bu.
Fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Güncelleme hata vb gibi konular için de teklifinize ekleyiniz.
Teşekkürler.