O kısım haberlerini veya videolarını gördünüz mü bilmiyorum ama diyanetin zamların Allah la bir bağlantısı olduğunu söyleyen bir ifadesi var. Oraya gönderme yaptım. Aynı şekilde müzik dinlemek veya kadınların objeleştirildiğine dair olan açıklamalar var. Bunları söylerlerken suçu dine atmıyorum. Fanatiklere atıyorum ve inanmak istediğimin bu olmadığını belirtiyorum.
Hocam bak bende muhalifim mevcut iktidara. Bir gram sevmiyorum diyanet işleri bakanını da. Fakat orada söylediği şey çok farklı. Bir cümle alıp da dile getirenlerin yaptığı acizlik bu. Bak ben kendim muhalifim diyorum. Hadise yönlendirme yaparak kendince bir şey söylemiş. Doğru söylemiş demiyorum ama cümleyi alarak farklı bir anlam çıkarmaya çalışmak da saçma. Bende gördüm açtım baktım yine ne saçmalıyor bu diye. O kadar abartılacak bir şey olmadığını gördüm.
Şimdi buradaki asıl olay şu. Nasıl fanatiklikle bunu savunan varsa gözü körelmişcesine de ne dendiğine bakmadan yaftalayan da çok.
Velhasıl kelam suçu dine atmıyorsan, bunu söylem neden onu anlamadım. O siyasi bir durum senin sorduğun soru çok farklı.