Dün başvuru yaptım arayıp gün alacaklar o gün geldiğinde gelip deneyimlerimi buraya yazacağım. Ancak genel olarak şunu söyleyebilirim size fiyat olarak zaten çok çok çok ucuza kullanıyor olacaksınız GigaFiberi.
Normalde Türk Telekom'da vs 900 liralara kullandığınız ürün TürkNet'te 140 lira kullanacaksınız. Ek olarak 900 liralık modemi veriyorlar ücretsiz. Yani biz GigaFiberi veriyoruz modemi de siz alın diyebilirler normalde ama demiyorlar.
Şu anda zaten halihazırda TürkNet fiber kullanıyorum bana yetiyor bakalım Giga gelince neler olacak. Ama her platformda dediğim gibi; "TÜRKNET, TÜRK TELEKOMUN İNTERNET HİZMETİNDEN DAHA KÖTÜ DESTEK HİZMETİ SUNUYOR."
Bir sorun oldu diyelim acil bir yetkili ile görüşmeniz gerek asla ve asla karşınıza bir insan bulamazsınız. Yani derdimi birilerine anlatayım muhabbeti yok. Ancak online işlemlerden arıza var deyip gönderdiğiniz zaman en fazla 20-30 dakikaya
sorun genelde çözülmüş oluyor. Ama ben her ne olursa olsun bu saçma online işlemler ve sesli yanıt sistemi sevmiyorum. İnanılmaz bayık ve bayağı geliyor bana.
Evet bu mesajı yazalı 5 ay 28 gün geçmiş. Başımdan gelenleri anlatayım size:
Bu Gigafiber muhabbeti ilk çıktığında zaman altyapım olduğu için hemen başvuru yaptım. Üst kısımdaki mesajda da dediğim gibi hemen gün alıp geleceklerdi, buraya kadar her şey normal.
Aradılar gün aldılar kurulum için, yanlış hatırlamıyorsam bir haftaya veya bir hafta 3 gün falan bekledim ekipleri. Neyse geldiler kurulum için bi baktılar TürkNet kutusu yokmuş
binada. Tamam dedim ne yapamam gerekiyor?
"İşte efendim size kutu kurulumu için bir ekip yollayacağız o ekip gelip kutuyu kurduğu zaman modem kurulumu için başka bir ekip gelecek" dediler. Tamam dedim tekrar randevu aldım bu sefer kutu kurulumu için. Neyse birkaç hafta geçti aradan hala ekip yok, tekrar aradım bunları ve bana
"efendim işte sizin kutunuz yokmuş o yüzden iptal edilmiş herhangi bir randevuda oluşturulmamış" dediler. Dedim nasıl oluşturulmamış, aradım sizi oluşturdunuz bekliyorum kaç haftadır gelmenizi vs.
Bir de bana burada üstü kapalı yalancı diyorlar ben deliyim ya evde sizi bekliyorum kaç haftadır gelmenizi. Neyse dedim allah kahretsin tamam oluşturun tekrar randevu.
Bekliyorum tekrar gelmelerini yine bir-iki hafta oluyor bekleme süresi. Neyse iki kişi bir ekip geldi
"xx bey merhaba, modem kurulumunuz için geldik ama sizin kutunuz yok"
dedi gelen ekip. Benim kafamdan aşağı bir kaynar su döküldü sanki. Bu dangalaklar kutu kurulumu için ekip yollaması gerekirken modem kurulumu için ekip yollamışlar. Gelen ekip kutu kurulumu
için bir randevu almanız gerekiyor biz bir şey yapamayız gibisinden bir şey dedi gitti. Son olarak ise işte ben aradım bir ton saydırdım tekrar randevu aldım. Tarihler 23.05.2023'ü gösteriyor
hala daha ekip gelmesini bekliyorum. Ama tekrar aramayacağım bakalım beni ne zaman fark edecekler, fark etseler bile doğru ekip yollayacak mı?
Zaten bu kurulum sorununu sadece Gigafiber de yaşamadım normal TürkNet fiberde de yaşadım. Adamların yolladığı eleman modemimin güç kablosunun başını kesip şartelin üstünden kablo çekip
modem kurulunu öyle yaptılar. Bakın modemin güç kablosu diyorum yani bu modemin kablosunu uzatma kablo ile kesmeden de çalıştırabilirsiniz. Bunun içinde yazdım güç kablosu için tek kuruş parada
ödemediler zaten. Bu modem bir de Türk Telekomun verdiği ücretsiz modemdi ve bir de bunun üstüne kabloyu kesince modemin parasını da ödemek zorunda kaldım.
Yani arkadaşlar adamların verdiği internet hizmetine laf edemem, hakları var internet konusunda sıkıntı yaşamadım. Ancak iş müşteri destek, teknik ekip ve iletişime gelince TürkNet kadar kötü bir marka yok
dünya üzerinde. Eğer TürkNet internet kullanırken müşteri temsilcileri ile iletişime geçmek zorunda kalırsanız ya da evinize teknik ekip gelmesi gerekiyorsa geçmiş olsun dileklerimi buradan size şimdiden iletiyorum.