serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizinle açtığınız bir konu üstüne yine bu tarz bir konuşmamız olmuştu ama şu var. Türkiye'de siyaset her zaman en üst seviyede olmuştur. Açtığınız konunuz da, tek taraflı bakmaktan bahsetmiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Yine o düşünceyle yazmak istiyorum ki gerçekten tüm sorunumuz bu. Bir siyasi konu açılıyorsa ve bu konunun aleyhinde biri bir şey yazıyorsa o zaman orada tek taraflı bir durum var demektir. Yani şunu diyemeyiz. Sen nasıl olur da benim açtığım konuya karşı tez sunarsın. Bunu diyemeyiz. O zaman bu konu açma hakkını o kişide yapar ve ortalık karışır ki çok kere tanık olduk. Sağolsun, yöneticiler gerçekten hakkını vererek çalışıyor.

İyisimi, hiç bu tarz konulara girmemek. Vaktiniz boşa gider demiştim. Sizde, benim için mühim değil. Ben şimdi havuza gideceğim hiç kafama takmam demiştiniz 😅 ama maalesef kafaya takılıyor forum içinde.

Dediğiniz gibi. Babamızı kardeşimizi ikna edemiyoruz. Burada birbirimizi kırmaya gerek yok.

evet hatırladım

forumdaki insanlar benim canımı sıkmaz hocam, hele siyaset, din vs. konusundan dolayı hiç sıkmaz. 20 li yaşlarımda kaldı o duygular =) bireylerden öte kafaya takılması gereken koca memleket var, cocugumun yarını var. engelleyip geçiyorum zaten saygısız, kaba saba insanları. forumda ideolojik anlamda birbirimizden belki de zerre haz etmediğimiz, ancak gayet nazik diyalog ve ticaretimiz olan insanlar var mesela, öyle de olması gerekir.

siyasetten uzak kalma fikri, siyasette anlaşma fikri kadar uzak bir ihtimal=) nerde çokluk, orada siyaset, din ve futbol. bu 3 sohbet ya da tartışma konusunundan kaçış yok =)