21.05.2023 tarihinde internetten indirmiş olduğum bir tasarım programı sonrası bilgisayarıma virüs girdi. Daha sonra kişisel Facebook hesabıma bilmediğim iki tane Instagram hesabı bağlanmış. Bu hesaplarda topluluk kurallarından kapatılmış. Bu yüzden benim yaklaşık 15 yıllık Facebook hesabımda kapatılmış.
Hesabımda iki doğrulama olmasına rağmen hiçbir bildiri gelmedi. Bu iki Instagram hesabı Facebook hesabıma bağlandığında hiç bildirim gelmedi. Tüm bu işlemler benden izinsiz bir şekilde yapılmış. Hesapların adları dquynhthanh. Hongkhoidp4pc - zbichhau. Anhphuongl2z8e bunlar.
Facebook da bulunan hatada şu; kişisel hesabıma giriş yaparken dquynhthanh. Hongkhoidp4pc adlı instagram hesabınız kapatıldığı için hesabınıza giriş yapamıyorsunuz diyor. İnstagram yardım merkezine yönlerdiriyor. Fakat ordada "dquynhthanh. Hongkhoidp4pc" adlı hesaba girin diyor. E bu hesap benim değil şifresini de bilmiyorum ve giriş yapamıyorum nasıl çözücem. Malesef çözülmüyor. Yardım merkeziyle bu bu sorunu çözmek imkansız. Destek bölümüne durumu anlatacak bir kısım bile yok.
Tüm aşamaların ve bu benim olmayan instagram hesaplarının görsellerini koyucam. Çözüm bulan lütfen yardımcı olsun. Benim için önemli.