Az önce ki konuya yazdım yazdım ama cevapla dedikten sonra konunun kaldırıldığını görürsen ya. O durumu yaşadım, içimde kaldı 😅

Arkadaşlar, konuyu siyasi açıp açıp işin sonunda konunun amacı siyaset değil diyerek işin içinden çıkamayız. Günlerdir hiç mi ders almıyoruz. Hayır, konuyu açan kişilere bakıyorum. Uzun zamandır da foruma üye. Ne zaman bu forum içinde bir siyasi konuşulup da çözüldü.

Daha bizler yakınlarımızla siyaseti tartışamazken nasıl olur da web master forumda tanımadığımız kişilerle siyaseti tartışabiliriz. Sizin aklınız alıyor mu. Bu tarz konular açıp açıp forumu strese sokmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

Birde sayın yöneticiler. Haddim olmayarak, bu tarz konu açanları en azından seçimler bitene kadar hesabını bloke etseniz olmaz mı.

Ana sayfada sabit bir konu ardında bu durumu belirtseniz de en azından bu tarz konu açacaklar o konuyu görüpte vazgeçse.

Siyaseti her ne kadar sevmesek bile içine çekip bizleri yıpratabiliyor. Bizler siyasetçi değiliz. Bu konuları açarak, "yazma o zaman" deme hakkınız yok arkadaşlar. Bu konuların yeri bu forum değildir.

Hayırlı gecelerimiz olsun.