Merhabalar,
Kısa bir özet geçmek gerekirse,
ilgili konumda ki arkadaş kendisini influencermış gibi tanıtarak, ürün karşılığı reklam hizmetinde bulunacağını iletmiştir. Ürün aynı gün kargoya verilip, kendisine teslim edilmiştir. Bugünle birlikte yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen, telefonlara cevap vermiyor, soru sorunca tersliyor, şikayet edeceğim deyince de ben sizi şikayet ederim diyerekten konuyu kapatıp yoluna bakıyor. En son ise 1 ürünün peşine bu kadar düşülür mü yanıtını aldım. Bugün kendisini Bakırköy adliyesine giderek, internet d0landırıcısı çatısı altında dilekçe yazarak, ekran görüntüleri ve video kaydı ile birlikte şikayet ettim. Bu ve bunun gibi başınıza gelebilecek olayı konum üzerinden takip edebilirsiniz, güncelleme yapacağım.
Tabi bununla birlikte benim de merak ettiğim bir konu var. Bu şikayetten arkadaş nasıl, ne şekilde haberdar olacak? Dilekçe üzerinde ilgili kişinin ad soyad, telefon ve adres bilgileri yer almaktadır.
13.07.2023 Güncelleme!
Bugün değerli arkadaşımızın akrabası ulaşım sağladı. Sanırım bugün ilgili arkadaşı polis memuru aramış ve ifade vermesi için karakola çağırmış.
Buna istinaden olayın fazla uzamaması için bir akrabası benimle iletişim sağladı ve olayın tatlıya bağlanmasını istedi, gerekli açıklamalarımı da kendisine ilettim. Suçunu kabul ederek ilgili arkadaş adına özürlerini iletip, ürünümü iade etmek istediğini söyledi. Ailesi öğrenirse daha kötü olacağını, aile dostu olarak kendisinin aramasını gerektiğini iletti. Konu hakkında ne yapmalıyım diye kararsızım şu anda.
Sizce ne yapmalıyım, ne yapılması lazım?